9 erineva otstarbega loodud näidiskollektsiooni

VAATA LÄHEMALT

Meie lähenemine

Lisaks teie brändi müügi näidiskollektsioonidele aitame teha ka tõeliselt unikaalseid moeetenduskollektsioone.

Igal Baltic Intertexi kliendil on oma konkreetsed soovid, mis eesmärgil nad soovivad näidiseid saada.  Kaalutletud näidiste arvuga saavutate te kindlasti parima tulemuse!

  • Kas sa soovid raha säästa?
  • Kas su eesmärgiks on saada lõpptarbijate lisatähelepanu?
  • Kas sa tahad saada kindlust enne tootmist?

Kui sa kas või ühel eelpool toodud küsimuse vajusid veidi mõttesse, siis soovitame sul tutvuda alljärgneva informatsiooniga.

9 erineva otstarbega loodud näidiskollektsiooni

Leia enda brändi tutvustamises sobivaim näidiskolletsioon:

  1. Väike näidiste kollektsioon 1-2 tk mudelist.  Kulude kokkuhoiu mõttes soovitame kasutada juhul, kui sa alles alustad oma brändiga ning müüd oma tooteid ise. Tavaliselt tehakse vähe mudeleid ning erinevaid värve mudelist kasutatakse kollektsiooni tervikliku pildi ja värvigamma edastamiseks. 
  2. Väikesed näidiste seeriad – mõtle hoolega, kui palju müüginäidiseid sa tegelikult vajad. Arvesta, et tootmiseks on tootjal alati vaja näha korrektset näidist.
  3. Müüginäidised (SMS) – spetsiaalselt müügiinimestele tehtud identsed näidised
  4. Moeshow pilgupüüdja – mudel, millega tõmmata klientide tähelepanu, kuid tavaliselt toode on nii kallis, et toomiseni see mudel ei jõua. Pigem müüakse see ainueksemplarina maha. 
  5. Pildistamise näidis – sageli jõuavad näidiskangad nii hilja kohale, et fotosessiooni ning näidiste tootmisaeg kattuvad. Sellisel juhul soovitame valida pildistamiseks olulised mudelid varem välja ning koostada nende alusel prioriteedi list.
  6. E-poe näidis – kui pildistamine pressib jälle peale ning konkreetsest kangast toodet valmis ei jõua, siis on võimalus õmmelda mudel teisest kangast. Kasutades loovust on võimalik erinevaid tootele iseloomulikke sõlmkohti pildistada üles ka väikeste mulaažidena. Üldtoodet saab korrigeerida digitaalsete vahenditega.
  7. Istuvuse näidis – see näidis on vajalik juhul, kui on tegemist vana mudeliga, kuid on vahetunud kangas. Näiteks venimatust kangast mudelit soovitakse teha trikotaažist. 
  8. Suuruste näidised – soovitame kasutada keerulise mudeli puhul enne tootmisesse andmist. Tavaliselt tellitakse paar näidist erinevatest suurustest. Näiteks müüginäidis tehti S ja lõike istuvuse jaoks katsetatakse veel XL suurust. 
  9. Tootmiseelne näidiste seeria  – tellitakse näidised kõikidest suurustest ning veendutakse, et erinevate suuruste suurendusreeglid on paigas. 

Miks valida Baltic Intertex koostööpartneriks?

  1. Aastatega kogutud teadmiste põhjal oskame soovitada sinu jaoks optimaalset näidiskollektsiooni
  2. Tunneme uhkust ja headmeelt, kui meie tehtud näidiskollektsioonid vallutavad maailma lavalaudasid ning saavad publikult positiivse tagasiside
  3. Rõõmustame sinuga koos, kui suudame õige näidiskollektsiooni valikuga ning minimaalsete kulutustega saavutada maksimaalse tulemuse

Oled sa valmis meiega koostööd tegema?

VÕTA ÜHENDUST